torsdag den 10. januar 2013

Så sov da for s****

I dag er lille vilde Vilma 13 måneder.
Hun har aldrig været en der sover særlig meget i løbet af dagen. Da hun var lille hed det gerne 3x20 minutter fordelt over en hel dag. Efter hun er startet i dagpleje tager hun måske et par timer i barnevognen (på en god dag, det er), sjældne gange har hun sovet længere - så bliver man lidt bekymret....

Ind imellem synes jeg ikke jeg laver andet end at forsøge at få hende til at sove. Selvom hun går tidligt omkuld om aftenen (mellem 18.30-19), vågner hun alligevel op en del gange indtil jeg går i seng nogle timer senere. Tit skal hun lige have en lille tår bryst, andre gange kan hun nøjes med sutten og at blive nusset lidt, men det skal være af mig. Prøver Thomas at gå ind til hende om aftenen stikker hun i et hyl af den anden verden.

Hun er nu (også) super lækker når hun sover:0)

1 kommentar:

  1. Ja de er bestemt lækre når de sover :) vi har heldigvis aldrig haft problemer på den front - faktisk har de begge kunnet sove flere timer af gangen altid og de sover for et meste bare hele nattet uden problemer, det endda uden vi nogensinde rigtig har gjort noget for det - så de må have et godt sovehjerte :)))

    Kh Karina

    SvarSlet