onsdag den 23. januar 2013

Hullede sokker

Som regel hader jeg hjemme strikkede sokker med huller i, da det jo plejer at betyde at jeg skal igang med stoppenålen. Denne gang er det jo heldigvis lidt anderledes. Jeg er ikke helt pjattet med farven, men alternativet var noget mørkt farveskift, hvor man slet ikke kunne se det flotte hulmønster.

Jeg er meget overrasket over hvor hurtigt det egentlig går med at strikke disse sokker. Jeg strikker kun på dem om dagen, jeg har også gang i et par 'ikke-tænke-tv-sokker', i det føromtalte mørke farveskift garn, hvor jeg ikke behøver meget lys eller hjerne til at strikke hulmønster. Hvis jeg fortsætter i samme tempo er jeg dog færdig med begge par sokker i løbet af weekenden, og så må jeg hitte på hvad jeg så skal igang med....

3 kommentarer:

 1. ....wow... du skal da bare igang med... nogle flere! jeg bruger fx str. 41/42 i sokker og ælsker laaaaange skafter! Så ved du jo dét, ikk? Og hov - vi ses jo på mandag og indtil da er der jo sørme en hel weekend imellem - så jeg ser frem til at mødes mandag... he he heeee!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha! Du ville da nok kikke noget, hvis der lå et par knæhøje striksokker klar til dig på mandag;0)
   Du skal nok ikke sætte forhåbningerne alt for højt dog, planlægger en lilje sokkepause så min finger kan få lov at hele lidt op...

   Slet
 2. he he he.... nå ja, du har vel også andet du ligesom vil lave, ikk? Og ophelning af finger er nok ok ... selv om jeg ikke forstår hvis du helt kan undvære at strikke??

  SvarSlet