mandag den 28. januar 2013

Uden opskrift

Jeg er startet på en sweater til mig selv.
Jeg ved hvordan den skal se ud når den er færdig, desværre kunne jeg ikke finde en opskrift på sådan en sag, så jeg strikker uden....
Jeg skriver ned efterhånden, så jeg kan pille op og lave det om, hvis det bliver nødvendigt (jeg hader et trævle op, så det satser jeg ikke på), men hvor er der dog meget skrivende ned og regnen ud, når man vælger et projekt som dette.... Men jeg er helt sikker på det bliver godt. Lige om lidt skal jeg igang med et farvemønster:0)

4 kommentarer:

 1. Nå nå nååååå men du HAR da flæere trøjer?! Hvorfor i alverden strikker du så ikke til dine børn ;0) Nå men glæder mig til at se det an i morgen når du har inviteret til biller og the.!

  SvarSlet
 2. Jeg strikker kun til nogen jeg ved sætter pris på det;0)
  Njaa, det kan jo være jeg ender med at undervurdere omfanget af mit korpus, og i så fald (fordi jeg absolut ikke er tilhænger af at trævle op), har jeg da et par lange unger der måske får et stykke hjemmestrik.

  SvarSlet
 3. Jeg har flere gange prøvet at strikke uden opskrift eller at skulle rette en opskrift til. Det kan være krævende. Men er det lige op og ned og du evt. strikker ærmer og bullen sammen med et rundt bærestykke, er det nemmere.
  Glæder mig til at se det færdige resultat.
  Hilsen

  Katja

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg strikker sjældent efter opskrift, så det skal nok gå. ;0)
   Jeg er også spændt på det færdige resultat, jeg har nemlig ikke strikket på denne trøje siden jeg skrev indlægget....

   Slet