fredag den 11. marts 2011

Nye veje

Om ikke ret langt tid er det slut med at drøne frem og tilbage på de østjyske veje. Fra 1. april bliver det her skiftet ud med det her.
Der er stadig langt at køre -dog knap 40 km kortere hver dag! Jeg skal stadig tidligt ud af døren om morgenen -dog ikke helt så tidligt som nu, og jeg forventer meget kortere bilkøer i vestjylland end omkring Randers. Til gengæld har jeg nu udsigt til at kunne holde sommerferie med god samvittighed, og uden at skulle melde mig ledig først...

Indrømmet; det er med sort sort samvittighed jeg rejser fra mine (mange) eksamenshold, et øjeblik inden de skal til eksamen. Jeg kommer helt sikkert til at savne både børn og kolleger i Spentrup, og hold op hvor jeg kommer til at savne at undervise i fysik (tænk at jeg nogensinde skulle komme til at indrømme det), men samtidig bliver det dejligt at kunne trække vejret lidt mere frit og måske knap så meget forberedelse?

Jeg glæder mig!

1 kommentar:

  1. Hej Sarah :) Jeg har trukket en vinder i min give away i dag. Det blev desværre ikke dig, men min søn syntes at der skulle trækkes en trøstepræmie - og den fik du :) Vil du sende mig din adresse på info@fastermette.dk så sender jeg dig en lille ting :)

    Kh Mette

    SvarSlet