søndag den 20. marts 2011

SÅ blev det forår

Ungerne stod piv-tidligt op, og ganske kort tid derefter begyndte naboerne at rumstere rundt omkring i deres haver og på vejen. Da klokken havde sneget sig forbi middagstid, bukkede jeg under og listede i haven. Jeg har jo, igen i år, store planer med både køkken- såvel som prydhaven, og man kan vel lige så godt starte gravearbejdet nu med det samme, når nu vejret viste sig fra sin bedste side...
Heldigvis (eller noget), fandt jeg mit strikketøj i lommen på min fleecetrøje, så frem med en klapstol i solen på læsiden af huset. Jo jo, den er go' nok, solen har fået så meget magt, at man kan mærke varmen fra den, og man kan strikke over 1000 masker uden fingrene bliver stive af kulde. Foråret er ganske sikkert kommet!
At jeg så slet ikke, overhovedet, fik taget hul på havearbejdet, er jo så en gansle anden snak...

1 kommentar:

  1. Åh, men vi er jo nogle der synes at især pryddelen af en have skal være .... naturlig, ikk? Så må gravearbnejdet i urtehavedelen vist tilfalde hr. thomsen... og så er det vor frue der går med nummeren i vejret om nogle uger og sår til ... dete r en god fordeling og husmoderligt strikketøj skal altid opprioriteres før andet praktisk arbejde - det er der en lov for!

    SvarSlet